EEN DIVERS AANBOD VOOR
EEN DYNAMISCH PUBLIEK

In Deurne wonen 70.000 mensen. Maar niemand zit zo centraal en gezellig als de buren bij Eksterlaer. Met VONK gaat dit project de laatste fase in: de kers op de taart. Deze nieuwe appartementen nestelen zich in het district tussen Noord en Zuid, tussen Rivierenhof en Boekenbergpark. 

Op zoek naar een gezellig plekje voor jezelf? De ruimte om als jong koppel aan de toekomst te bouwen? Of je te grote huis inruilen voor een terugkeer naar de levendige stad? Bij Vonk vind je een pasklaar plekje in een levendig district – knal in het midden van de rand.

PLAY

Ontdek
de video

Knal in het midden van de rand

Groene omgeving Alles dichtbij Heel bereikbaar

Voormalige vuurwerkfabriek

De site van VONK was 7 generaties lang de bakermat van gepassioneerde vuurwerkmakers en ook vandaag vliegen de oooh’s en aaah’s nog om onze oren. “Oooh”, als je op je ruime terras uitkijkt over de omgeving. “Aaah”, als je ’s avonds thuiskomt in zalige rust en onberispelijk comfort.

Als klap op de vuurpijl is er de strakke, stijlvolle architectuur die de wijk een sterke identiteit geeft. De gevels variëren in afwerking, net zoals er verschillende woontypes beschikbaar zijn op maat van singles, koppels en beginnende gezinnen.

Een plek voor iedereen tussen knus smeulen en hevig opflakkeren.

Ik wens meer info!